Британска Колумбия

Дива природа, красиви планини, езера с невероятен цвят на водата, спокойствие и чувство за свобода.

Британска Колумбия

Дива природа, красиви планини, езера с невероятен цвят на водата, спокойствие и чувство за свобода.
Защо Британска Колумбия?

Усещане за свобода, независимост и несравними емоции на колела

Най–добрият начин да опознаете Канада е като започнете от Британска Колумбия. Ще посетим четири от най–големите национални парка – GlacierBanffJasper и Yoho. Тук е земята на изобилието. Природата се е постарала с всички невероятни места, които е сътворила. След приключението и срещата с дивата и изцяло девствена природа ще преосмислите изцяло живота си. Канада е страната с цели 38 национални защитени парка. Британска Колумбия е най-западната провинция в Канада. Населението е около 5.1 млн. души. Столицата е Виктория, а най-големият град е Ванкувър. Испания и Русия са оспорвали територията ѝ, а по време на Златната треска хиляди хора са идвали тук с надеждата, че могат да построят по-добро бъдеще за себе си и семействата си. След всичко случващо се последните години по света имаме нужда от положителни емоции и да наваксаме с изгубеното време. Е, тук е идеалното място за рестарт, защото ще се почувствате, като главен герой от “Дивото зове”. Казват, че мечтите винаги са по-красиви от реалността. Е, докато сме на нашето приключение, повярвайте ни, няма да искате да затворите очите си.

Усещане за свобода, независимост и несравними емоции на колела – това е само част от изживяването при пътуването с кемпер. Нашите подвижни домове са модели 2018-2019, тип motorhome – представете си гарсониера на колела с две спални king size и едно единично легло, персон и половина, баня, тоалетна, гардероби за дрехи, кухня, WIFI и 220W ток. И това не е всичко. Всеки кемпер разполага с един шофьор, който ще бъде и вашия гид по време на пътуването. Подвижните ви домове ще ви очакват заредени с хранителни продукти и напитки. Избраните от нас къмпинги  разполагат с душове, кухни, и невероятна локация. Храната е All inclusive.

Най-готините и себераздаващи се за клиентите си пичове са определено Стефчо и Александър от Panic Frame & Travel! Организацията е повече от перфектна, а нестандартните места надхвърлят всички очаквания.
Какво видяха нашите клиенти?
За теб ли е това пътуване?

Британска Колумбия, такава каквато само ние можем да ти я покажем, е дестинация, която ще промени живота ти. Всяка гледка, която се открива пред очите ти, ще те кара да се чувстваш все едно си станал свидетел на неземно чудо. Привидно спокойните пейзажи ще предизвикват бурни усещания дълбоко в душата ти и ще се запечатат под формата на скъпоценни спомени в съзнанието ти за цял живот.

Дивата природа, красивите планини, езерата с невероятен цвят на водата, спокойствието и чувството за свобода. Националните паркове с дивите животни и спиращите дъха гледки, които те предизвикват да отпуснеш приключенския си дух и да се насладиш с пълни шепи. Нашата Британска Колумбия ще ти разкрие дивите пейзажи от канадската приказка и повярвай ни, няма по-подходящо място от това, да задоволиш приключенската си жажда, събуждайки се всеки ден на ново място, а пред очите ти – нова сюрреалистична картина.

Експедиции

5
август
2023

-

Rectangle 161 (1)
16
август
2023

Британска Колумбия 2023

Усещане за свобода, независимост и несравними емоции на колела – това е само част от изживяването при пътуването с кемпер.

Британска Колумбия
 - приключение с кемпер

Представете си усещането да се събуждате всеки ден на ново място с вдъхновяващ пейзаж. Пътуването с кемпер е жадувано бягство за всички ентусиасти, които мечтаят за лудо приключение, щура компания и емоции в синхрон с природата.

Кемперите са модели 2018-2019 с най-високо ниво на оборудване, тип motorhome, представете си гарсониера на колела с две спални king size и едно единично легло персон и половина, комфортна баня, тоалетна, гардероби за дрехи, кухня, WIFI, и 220W ток. И това не е всичко. Всеки един избран от нас къмпинг разполага с душове, кухни, и невероятна локация. Храната е аll inclusive.

Програма
Ден 1

Добре дошли във Vancouver!

Среща на летището и заминаване към Vancouver.

Настаняване в хотел и нощувка.

ден
Ден 1

Добре дошли във Vancouver!

Среща на летището и заминаване към Vancouver.

Настаняване в хотел и нощувка.

Активности

Включени в цената

Британска Колумбия 2023

Полет със самолет над планините.

Британска Колумбия 2023

Приключение със снегоход и посещение на гледчери

Британска Колумбия 2023

Свободно време да разгледате легендарния Banff National Park

По желание

Заплащат се допълнително

Британска Колумбия 2023

Риболов и разходка с лодка

Британска Колумбия 2023

Уиндсърф, плуване, кану-каяк, каяк, водни ски

Британска Колумбия 2023

горещи извори

Отзиви

Какво казват нашите клиенти за Британска Колумбия?

Най-готините и себераздаващи се за клиентите си пичове са определено Стефчо и Александър от Panic Frame & Travel! Освен дестинациите, са важни и хората, а техните групи определено са съставени от супер свежи участници, с които си ставате приятели много бързо. Организацията е повече от перфектна, а нестандартните места надхвърлят всички очаквания. За нас със сигурност не стои на дневен ред въпросът дали бихме пътували отново с тях, а кога. До нови срещи, приятели!

Хвърли се в приключениe!

Пътувай в Британска Колумбия

5 август -
16 август 2023
4560

на човек

Ние ще се свържем с теб, за да ти разкажем повече и отговорим на всичките ти въпроси!
В цената са включени:
list iconСамолетни полети София-Ванкувър и обратно
list iconНощувки, закуски и вечери
list iconВсички трансфери и активности изброени в програмата
list iconПолет със самолет (хидроплан) над Whistler (ако времето го позволява)
list iconРазходка с кану из езерото Louise
list iconСнегоход (ако времето го позволява)
В цената не са включени:
list iconРазходи от личен характер;
list iconХрана, неупомената в програмата
list iconАлкохол и напитки
list iconУслуги, неупоменати в програмата

Записахте се за Британска Колумбия и се чудите какво да вземете в багажа си?

Бъдете готови за лято в планината. През август температурите варират между 13° и 19°C. През нощта могат да паднат и под 10°.
Облекло
  
  
  
  
  
  
  
  
Оборудване
  
  
  
* може да маркирате екипировката тук и да се подсигурите, че сте подготвили всичко.

Често Задавани Въпроси

Има нещо неясно?

Кои сме ние?

Panic Frame & Travel не е комерсиална туристическа агенция.

Ние не ти предлагаме спокойствие, билети и настаняване в all inclusive хотел с бели покривки. Ние сме тарзан турист и организираме пътешествия на трудно достъпни места, срещаме се с дивата природа, придвижваме с кемпери, катамарани, off road джипове и дори хеликоптери.

Panic Frame в медиите

януари

14.01 -
14.01
Остават 2 места

февруари

март

02.03 -
02.03

април

07.04 -
07.04

май

01.05 -
01.05
Остават 2 места
26.05 -
26.05

юни

юли

01.07 -
01.07

август

септември

19.09 -
19.09

октомври

28.10 -
28.10
Няма места

ноември

декември

04.12 -
04.12
Няма места

Дестинации

dum